Alles wat u moet en wilt weten over Ubuntu
Home » Firefox » Add-Ons

Add-Ons

Een van de meest geprezen functies van Firefox zijn haar add-ons. Hiermee kunt u meer functies toevoegen aan Firefox, het zijn een soort kleine programmatjes die uw Firefox nog beter maken. Ik heb een pakket samen gesteld met 10 handige Firefox add-ons. Het pakket kunt u hier downloaden. Hieronder staat uitgelegd hoe u het pakket kunt installeren. Het pakket werkt op alle systemen, dus ook op Windows.

U kunt zelf alle add-ons bekijken op deze pagina. U kunt ook gaan naar Extra --> Add-ons, of als u de Firefox-knop gebruikt, klikt u erop en vervolgens op add-ons. Al heeft dat wel minder opties.

 

Zo kunt u het pakket installeren:

1. Als u op de link heeft geklikt opent er een balk bovenin beeld. Klik op toestaan.


Klik op toestaan


2. Klik op 'Nu installeren'.


Klik op Nu installeren


3. Er opent zich een add-ons venster, het kan zijn dat uw computer vast blijft hangen, heb dan even geduld want hij gaat na enkele ogenblikken gewoon weer verder.


4. Herstart Firefox


Klik op Firefox herstarten

Wilt u zelf ook add-ons toevoegen, ga dan naar https://addons.mozilla.org/nl/firefox/ en kies en installeer uw eigen add-ons! Als u al een of meerdere van de add-ons in dit pakket heeft geïnstalleerd, kunt u het pakket nog steeds gewoon installeren!

 

* = Dit pakket bevat:

  1. Adblock Plus + Pop-Up Addon + Element Hider Addon
  2. DownloadHelper
  3. FastestFox
  4. ForecastFox
  5. Image Zoom
  6. IMTranslator
  7. Reader
  8. SearchPreview
  9. Session Manager
  10. SpeedDial

Maak een Gratis Website met JouwWeb